Lokalpolitiker med i marken: Glæder sig over årets høst

Ulla Skov har mange kasketter på i høsten. Udover at være både kone og mor, er hun også blæksprutte, madmor og torveholder når der høstes. Og så sidder hun for resten også i byrådet i Vesthimmerland.

På billedet sidder hun sammen med deres mangeårige høstmedhjælper Niels Bjørn Nielsen som kl. 20.30 endelig kunne få sin velfortjente aftensmad. 

Niels Bjørn Nielsen  er 73 år og chauffør på mejetærskeren, en New Holland L523. 

Ulla Skov bor sammen med sin mand Jørgen Skov og deres tre børn, på Keldgaarden i Aalestrup. Her driver de et kvægbrug med 85 malkekøer samt opdræt og dyrker 112 hektar med vårbyg, hvede, græs, roer, majs og kartofler. 

Om årets høst fortæller Ulla Skov:

"Høsten er forløbet godt, men med store vejrmæssige udfordringer. Høstudbyttet har været betydelig bedre end i mange år. Vi blev færdige i onsdags, både med at høste kornet men også med at få halm og hø ind. Det være sig både minibig som "Morten Korch" baller", oplyser hun. 

Stort fald på svineprisenSvin 14. december · 14:20

Hun fortæller samtidig, at de i år også har haft stor glæde af en flygtning, som er praktikant på bedriften. 

"Det har været en stor hjælp", siger hun.

Ulla Skov deltager i Skyd høsten bedst. Her kan hun både vinde en høstlagkage til hele høstholdet samt hovedpræmien, i form af en høstfest til en værdi af 25.000 kr. Vil du også deltage Skyd høsten? Så klik her.

Skyd Høsten er et samarbejde med Gjensidige. Tjek din høstsikkerhed og vær med i lodtrækingen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6000 kr: www.gjensidige.dk/landbrugsliv

Mere om temaet

Faktaboks

Skyd høsten først

Alle afgrøder er blevet høstet.

Skyd høsten bedst

Send dit mest skæve, underfundige, flotte, hyggelige eller stemningsfyldte billede ind.

Hver uge kåres en ugevinder, der vinder en skyd-høsten-lagkage. Alle disse billeder deltager i konkurrencen om hovedpræmien, der er en høstfest til en værdi af 25.000 kr.

Blandt alle indsendere af henholdsvis fotos af frugt og grønt samt alle yderligere trækkes lod om to iPad mini til værdi 2.999 kr.

Skyd bedste høstvideo

Indsend din høstvideo og vind en iPhone SE, værdi 3.699 kr.

Du kan deltage i alle konkurrencerne her.

Tip os

Kommentarer

Nyhedsbrev

Forsiden lige nu