Podcast: Forstå hvad Minkkommissionen går ud på

Minkkommission afdækker i øjeblikket den mest dramatiske beslutning på landbrugsområdet i nyere tid. I et ugentligt podcast vil LandbrugsAvisen zoome ind på de centrale temaer i kommissionens arbejde med at kortlægge, hvem der vidste hvad og hvornår.

 

LandbrugsAvisen begynder nu at lave lyd, og det første program handler om mink og den kommission, der frem til december skal finde ud af, hvem af landets centrale politikere og embedsmænd, der populært sagt vidste hvad hvornår.

LandbrugsAvisens chefredaktør Christian Friis Hansen er selv vært for programmet, og han glæder sig til, at mediehuset nu også arbejder med lyd.

"Netop minksagen er vanvittig kompliceret, og med månedlange afhøringer, der ligger på torsdage og fredage, passer den også meget dårligt ind i avisen, der produceres torsdag. Derfor har vi besluttet primært at dække kommissionen digitalt blandt andet med denne ugentlige podcast, der udkommer hver onsdag klokken 15.00 på landbrugsavisen.dk", siger Christian Friis Hansen.

"Hele formålet med programmet, som vi har døbt Minkkommissionen, er at tage folk i hånden og forklare, hvad alle disse afhøringer går ud på, hvad der blev forklaret, hvad der var vigtigt ,og hvad vi kan vente os af de kommende afhøringer. Ingen beslutning på landbrugsområdet i nyere tid har været mere dramatisk, og derfor går vi i dybden med kommissionen", siger Christian Friis Hansen.

Emneord

coronavirus mink

Forsiden lige nu

Seneste videoer

Se alle