Seneste fra Lyt til Landbruget

29. nov 08:26

Dronen: Arla beklager urigtige klimaoplysninger

Arla har i sit forsvar for sin klima-kampagne viderebragt vildledende oplysninger. Nordjysk hesterigmand nærmer sig en milliard kroner i omsætning. Stor utilfredshed med nye dyrevelfærdsregler i naturparker.

22. nov 08:16

Dronen: Statsminister udfordret af opkald, mælk giver færre knoglebrud, og vandværker kræver forbud mod spildevandsslam.

Mette Frederiksens opkald til minkavlernes formand, Tage Pedersen, kan blive problematisk for hende. Et omfattende australsk studie konkluderer, at ældre mennesker får færre knoglebrud, hvis de øger mængden af mejeriprodukter i den daglige kost. Danva foreslår, at det skal være forbudt at udlede spildevandsslam i områder med særlige drikkevandsinteresser.

10. nov 15:00

Minkpodcast: Ansvaret rykker nærmere på Mette Frederiksen

Det er fremgået af afhøringerne i granskningskommissionen, at Justitsministeriet og Statsministeriet fjernede centrale passager om manglende lovhjemmel i de afgørende timer op til beslutningen om at slå alle danske mink ihjel. I denne uges podcast går vi i detaljer med en helt ekstraordinær lang afhøring i kommissionen.

3. nov 15:00

Podcast: Heunicke godkendte centralt notat i minksagen

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har hele tiden sagt, at han ikke kendte til den manglende lovhjemmel. Men nu viser det sig, at han har godkendt et notat, hvor der højt og tydeligt står, at aflivningen af alle mink kræver ny lovhjemmel. Lyt til dennes uges podcast, hvor vi samler op på arbejdet i Minkkommissionen.

20. okt 15:00

Podcast: Kom med bag om arbejdet i Minkkommissionen

I ugens udgave af podcasten Minkkommissionen går chefredaktør Christian Friis Hansen og journalist Anders Rostgaard tæt på, hvordan Minkkommissionen egentlig arbejder med sine afhøringer - og hvorfor det til tider kan være vanskeligt at følge med i de mange bilag. Lyt med via linket herunder.

13. okt 15:00

Podcast: Forstå hvad Minkkommissionen går ud på

Minkkommission afdækker i øjeblikket den mest dramatiske beslutning på landbrugsområdet i nyere tid. I et ugentligt podcast vil LandbrugsAvisen zoome ind på de centrale temaer i kommissionens arbejde med at kortlægge, hvem der vidste hvad og hvornår.