Økofrø i fremgang: DLF øger med 20 procent

DLF oplever derfor en stigende interesse for økologisk frø.

Den økologiske produktionsform er i fremgang i mange lande, og det betyder også fremgang for DLFs salg af økologiske frø.

”Vi har set en stigende omsætning af økologisk kløvergræs på 20 procent i 2016/17 i forhold til 2015/16, som blandt andet skyldes en øget omlægning af kløvergræsmarker”.

”Og vi forventer en stigende efterspørgsel efter økologisk frø på flere markeder, og vi er selvfølgelig klar til at producere og levere de mængder frø, som der bliver eftespurgt”, sagde bestyrelsesformand Christian Høegh-Andersen på DLFs generalforsamling i dag.

Til gengæld stagnerede salget af konventionelle græsmarksblandinger i Danmark i 2016/17, på grund af en rigelig grovfoderforsyning hos mælkeproducenterne, masser af godt græs af meget høj kvalitet (høj fordøjelighed), ingen vinterskadede marker og god holdbarhed i es nye sorter.

”Sidst men ikke mindst spiller den store omlægningsbølge fra konventionel til økologisk også ind”.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.