Østrigsk rive er et alternativ til firerotors river

Den nye Pöttinger TOP 962 C rive med centerskår har et stort output og er et godt alternativ til firerotors river.

Østrigske Pöttinger er aktuel med en rive med centerskår, som er et omkostningseffektivt alternativ til river med fire rotorer. Det er den nye Pöttinger Top 962 C. Med en arbejdsbredde på 8,9 til 9,6 m og en stor rotordiameter på 4,3 m er den nye Top designet til maksimal kapacitet.

TOP 962 C har et sekshjuls chassis med tandemaksler for at opnå den bedst mulige jordsporing og problemfri kørsel. Rotorens hældning kan justeres ved hjælp af excentrisk bolt på hjulstellet, og rotoren kan derved indstilles ca. 1,5 cm dybere mod skårdannelsespunktet. Det velkendte udvendige Multtast hjul fås som ekstraudstyr og er nemt at montere og fjerne, og det kan også eftermonteres.

Ifølge Pöttinger giver Toptech Plus rotorerne med en rotordiameter på 4,30 meter og 15 rivearme pr. rotor mange fordele. Kurvebanen med stor diameter og uden stejle hældninger sikrer præcis styring og giver rivearmene maksimal styrke og minimal belastning af armlejerne. Rivearmene kan nemt udskiftes ved hjælp af blot to bolte, og en beskadiget arm kan nemt fjernes og udskiftes.

Rotorgearkasseenheden er hårdfør, fordi gearene er nedsænket i semiflydende fedt og forseglet for at holde støv ude. Et gearhjul med stor diameter sikrer problemfri kørsel og lang levetid, ligesom man lover nem vedligeholdelse.

Rotorerne sænkes hydraulisk efter sammenklapning ved transport. Når fire af rivearmene fjernes, kommer transporthøjden under fire meter. Store lygter og skærme er standard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.