66 landmænd med i Åbent Landbrug

Åbent landbrug løber af stablen søndag 20. september.

Rundt om i hele landet er der på søndag mulighed for at opleve køer, kalve, grise, mink, malkegeder, får, høns, samt frugt- og grøntagsproduktion, når landmændene åbner dørene kl. 10-16. Alle er velkomne, og det er gratis.

Åbent Landbrug er en enestående mulighed for både børn og voksne til at blive klogere på, hvor og hvordan dyrene på landet lever, hvordan afgrøderne på markerne kommer ind i laden sidst på sommeren, og hvordan maden ser ud, inden den havner på spisebordet.

”Vi vil gerne, at alle danskere er lige så stolte over landbruget, som vi landmænd er. Derfor inviterer vi alle til at se, hvordan vi i et moderne effektivt landbrug producerer fødevarer af høj kvalitet,” siger formand for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild.

I løbet af dagen kan besøgende klappe dyrene, tale med landmanden, få smagsprøver, høste friske grønsager og købe lokale fødevarer fra gårdbutikkerne.

Besøg på et af landbrugene giver indblik i en moderne fødevareproduktion, hvor teknologi og robotter er en del af landmandens hverdag til gavn for både dyrevelfærden og fødevaresikkerheden.

Find oplysninger om og aktiviteter på de deltagende gårde på www.aabentlandbrug.dk.

I 2014 besøgte mere end 86.000 de åbne gårde.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.