Afgrødepriser holder sig på måtten under USA-valg
De russiske FOB-priser holder hånden under hveden.

Det amerikanske midtvejsvalg har indtil videre ikke påvirket afgrødemarkedet, hvor prisudsvingene ikke afviger fra så mange andre dage.

I hvedemarkedet er der også fortsat nogenlunde stilstand med et snævert handelsspænd på begge sider af Atlanten, rapporterer Jyske markets.

Matif-hveden holder sig lige over 200 euro pr. ton, og Chicago-hveden kæmper med at holde sig over 5 US dollars pr. bushel.

På den positive side tæller imidlertid, at de russiske FOB-priser forbliver stabile, i takt med at der er meldinger om, at det bliver stadig bliver sværere at skaffe russisk højkvalitetshvede.

Fra januar og frem forbliver de amerikanske og europæiske varer konkurrencedygtige, lyder vurderingen fra Jyske Markets.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.