Agrocura opruster på rådgivning om optioner
Agrocura indleder et nyt samarbejde med Saxo Bank for at gøre det nemt og trygt at navigere på optionsmarkedet.

Agrocura har netop indgået en aftale om samarbejde med Saxo Bank om afdækning af landbrugets råvarerisiko, oplyser Agrocura.

Rådgiverne hos Agrocura har igennem en længere periode tilbudt rådgivning på optionsmarkedet, hvor optionerne har fungeret som et forsikringselement mod ugunstige udviklinger i råvarepriserne.

Der er imidlertid brug for en styrket rådgivning, når optionen er indgået, og det er netop dette forhold, som det nye samarbejde med Saxo Bank tager højde for.

Samarbejdet med Saxo Bank består i, at Agrocura nu nemt kan oprette kunder, rådgive og ikke mindst overvåge de handlede positioner på kundernes vegne på deres respektive handelskonti i Saxo Bank.

Derved er Agrocura smidige i hele processen - lige fra kontoen åbnes, til optionen handles og lukkes ned, for derefter at blive omvekslet til fysiske produkter, fremhæver rådgivningsvirksomheden.

Agrocura påpeger, at samarbejdet mellem Agrocura og Saxo Bank vil kunne frigive ressourcer på bedriften, så landmanden fokuserer på den daglige drift, mens Agrocura hjælper med at håndtere og overvåge risikoen.

sbu
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.