Agrovi-planterådgivere vil smide papiret på porten
Alle Agrovis planteavlskonsulenter får nu adgang til og erfaring med software fra Datalogisk.

Datalogisk og Agrovi udvider nu samarbejdet om brug af software fra Datalogisk, så alle planteavlskonsulenter i Agrovi nu får adgang til og erfaring med programmet. Det oplyser Datalogisk i en meddelelse. 
Samarbejdet indebærer, at planteavlskonsulenter hos Agrovi kan anvende programmet Næsgaard Mark hos de planteavlskunder, der måtte ønske det. Det betyder, at de pågældende planteavlskunder kan se og anvende deres markplaner i Næsgaard Mobile.

”Vores konsulenter vil gerne arbejde i en velfungerende løsning og samtidig kunne tilbyde vores kunder en kompetent og samtidig let tilgængelig mulighed for at tage del i løsninger og beslutninger. Det mener vi, at vi kan med især Næsgaard Mobile, der er særdeles velegnet i marken,” fortæller Hans Henrik Fredsted, afdelingsleder hos Agrovi Planteavl.
Med aftalen skabes der også mulighed for, at dialogen mellem planteavler og konsulent i større grad bevæger sig fra papirlapper og printede markplaner til aktuelle og opdaterede registreringer, der er tilgængelige på enten mobiltelefon, tablet eller computer.
”Med den løsning vil vi altid have ajourførte data, og både konsulent og planteavler vil ikke skulle bruge unødvendig tid på at tyde små huskesedler og utydeligt noterede behandlinger. Sammen med vores kunder tager vi skridtet mod en digital løsning,” tilføjer Hans Henrik Fredsted.

Det udvidede samarbejde betyder, at Agrovi får adskillige nye brugere, som skal trænes i Næsgaard Mobile.
 ”Ud over at uddanne vores nye brugere, så lægger vi i vores samarbejde også vægt på, at vi får skabt et godt kendskab til, hvem vi er, og hvor de kan hente hjælp, hvis der er udfordringer med at betjene vores systemer i forhold til registreringer eller anden indberetning,” udtaler Birger Hartmann, direktør i Datalogisk.
Ud over online adgang til markdata får kunderne også mulighed for at kunne foretage forskellige typer af observationer med gps på markerne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.