Analytiker: Ringeste måned for aktierne i 10 år
Forlydender om opløsning på handelskrigen giver forløsning på de finansielle markeder. Der er stadig potentiale for aktierne, mens renterne fortsat forventes at stige gradvis, når vi går ind i 2019.
.. Af Jens Kornbeck, analytiker, Agrocura Efter en blodrød oktober på aktiemarkederne er der på sidste handelsdag lidt positive vinde i markedet på forlydender omkring en lille opblødning i handelskrigen mellem Kina og USA. Trump luftede i et interview i mandags, at de var klar til at mødes omkring forhandlingsbordet med Kina. Og hvis det ikke var muligt at nå en aftale, havde han stadig masser af milliarder af varer, de kunne lægge endnu mere told på. -------- RINGESTE AKTIEMÅNED I ET...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Mark+ for 139 kr/md.

Tilmeld dig Mark+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.