Australien på vej mod største hvedeudbytte nogensinde
Australien forventer nu en hvedehøst på 35,1 mio. ton.

Det australske landbrugsministerium, ABARES, opjusterede i går forventningerne til den australske hvedehøst fra 32,6 mio. tons i decemberprognosen til nu 35,1 mio. tons.

Det vil være den landets største hvedehøst nogensinde, skriver Jyske Markets.

I vid udstrækning var der på forhånd forventet en opjustering af den australske hvedeproduktion, og derfor fik opjusteringen heller ikke meget opmærksomhed - til trods for at det amerikanske landbrugsministerium i sidste uges WASDE-rapport fastholdte deres forventninger til den australske hvedeproduktion på 33 mio. tons.

Trods de gode udsigter for den australske hvedehøst fortsatte hvede-futures i går sporet fra sidste uge med nye stigninger og lukkede i det højeste niveau siden juli måned på Matif.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.