Bedre priser, ingen tørring og halmsalg hjælper på bundlinien

Mal ikke fanden på væggen endnu på de gode jorde. Selvom udbytterne bliver lave i år, trækker stigende priser den anden vej. Og man skal huske, at det er bundlinien, der tæller, lyder det fra Patriotisk Selskab.
”Sidste år havde vi gode udbytter - men lave priser og høje tørringsudgifter. I år har vi lave udbytter - men heldigvis højere priser. Kombinerer man det med en let og hurtig høst uden tørringsudgifter og salg af halmen, så kan det faktisk opveje en god del af tabet på de bedre jorde i år. Dertil kommer også lavere udgifter til ukrudts- og svampebekæmpelse - dog har skadedyrsbekæmpelsen kostet mere i år«. Det siger chefkonsulent Karen Linddal Pedersen fra Patriotisk Selskab. Hun...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Mark+ for 139 kr/md.

Tilmeld dig Mark+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.