Borgeby byder på planteavls-stjerner på slottet
Tirsdag 27. juni afholder Borgeby Fältdagar en heldagskonference med fokus på etablering og jordbearbejdning. Flere kendte planteavlseksperter deltager.

Borgeby Fältdagar afholdes i år 28.-29 juni med udstillinger og markdemonstrationer , men allerede dagen før, tirsdag 27. juni, afvikles en heldagskonference med fokus på jordbearbejdning og etablering.

Programmet for konferencen ligger nu klart, og arrangørerne byder blandt andet på det, der betegnes som "internationale stjerner."

Engelske Robert Atkinson vil fortælle om sin omstilling af markbruget fra et system med plov til såkaldt strip-tilling, herunder brug af mellemafgrøder og samdyrkning af udlægsafgrøde og raps. Tyske Alexander Klümper fortæller om, hvordan har har brugt ploven mindre og mindre gennem en årrække, og han sår nu afgrøderne direkte og anvender mellemafgrøder.  

Fra CTF Europe kommer Mark Briggs, britisk rådgiver og specialist i faste kørespor. Han vil blandt andet forsøge at give svar på spørgsmål om udviklingen af faste kørespor i fremtiden, og hvilke afgrøder der egner sig bedst til metoden.

Borgeby tyvstarter med faglig dag om jordbearbejdning og etableringMark Torsdag 26. januar 2017 · 12:47

Derudover byder konferencen på indlæg fra en stribe svenske rådgivere samt tre svenske planteavlere.

Det kræver billet at deltaget i konfencen. Se programmet for dagen her.

 

Faktaboks

Borgeby heldagskonference

Tirsdag 27. juni kl. 10-17.30 på Borgeby Slott

Pris: 888 kr. inkl. frokost, kaffebord og billet til Borgeby Fältdagar.

Begrænset antal billetter

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.