Clement melder afbud til Plantekongres: Nyt oplæg om fremtidens forbruger
Er plantefars og flyskræk en døgnflue? Et oplæg på Plantekongressen om, hvordan vi skal forstå og favne fremtidens forbrugere, erstater Clement Kjersgaard, der har meldt afbud.

"Hvis vi nu bare forklarer dem langsomt og tydeligt, hvordan verden virkelig ser ud, kommer de nok til fornuft".

Det er en sætning, som mange erhverv allerede har slået sig slemt på, påstår kommunikationsrådgiver Rulle Grabow, som holder indlæg på Plantekongres 2020.

"Fremtidens forbruger er en helt anden skabning end dem, vi er vant til. Mange bliver veganere og siger blankt nej til det, de betragter som fortidens produktionsformer, vareudbud og tankemåde. Og de påvirker hele holdningskæden, også politikerne", siger Rulle Grabow.

Hun understreger at det ikke kun er unge aktivister med rastahår og ring i næsen, men en meget bred gruppe, som stiller helt nye krav til deres fødevarer.

"Vi kan vende øjne og skrive sure indlæg i Jyllands-Posten, men fremtiden er her lige nu. I mit indlæg på Plantekongressen vil jeg give mit bud på, hvordan vi skal forstå og favne fremtidens forbruger", fortæller hun.

Du kan møde Rulle Grabow på Plantekongressen i session 60 "Plantefars og flyskræk – er det en døgnflue?" onsdag den 15. januar kl. 12.30-13.15. Hun afløser studievært og redaktør Clement Kjersgaard, som har meldt afbud.

Tilmeld dig på www.plantekongres.dk

Emneord Plantekongres 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.