Debat på @Planteavl: Hvordan opgraderer vi kørsel med flydende gødning?
Hver uge bringer Mark Plus uddrag af en udvalgt debat fra Facebook-gruppen @Planteavl.

Brugeren Rasmus Salin har lagt et opslag op om flydende gødning.  

Rasmus Salin

"Vi kører med flydende gødning på vores kornsåmaskine. Systemet er fra Kyndestofte, dog af ældre dato og derfor ikke kørselsafhængig.
Ønsket er at skulle opgradere det til noget, som er mere præcist samt kørselsafhængigt. Så jeg ville høre, om der er nogle herinde, som kan anbefale noget frem for noget andet? Jeg har kikket lidt på Brdr. Tofts løsninger, men er i tvivl om hvor driftssikkert det er? Håber i kan komme med nogle input."

Det spørgsmål er der kommet 25 kommentarer til, blandt andet dette fra Kjeld:

Debat på @Planteavl: Hvordan laver man selv jordanalyser?Mark 13. januar · 13:59

"Vi har opgraderet et ældre Kyndestoft-anlæg med ny computer, som er kørselsafhængig fra Kyndestoft. Hmm...en lidt svær omgang, ikke uden problemer, blandt andet så mange muligheder i den computer, at det er direkte indviklet at få det til at køre. Jeg ved ikke, om det bare er os, der har det synspunkt. Vi satser på, at det virker denne sæson."

Se alle kommentarer til opslaget her

Faktaboks

Facebook-gruppen @Planteavl

  • 5.495 medlemmer
  • Det er en lukket gruppe på Facebook, men du kan nemt anmode om at blive medlem. Vi lukker kun personer ind fra erhvervet.
  • Find gruppen ved at søge på ordet planteavl på Facebook
  • Gruppen debatterer faglige spørgsmål om planteavl

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.