Der er potentiale for en god ribshøst

Prisen for ribs er meget dårlig, fortæller Anders Sørensen fra Vibegaard.

På Vibegaard, beliggende ved Skærbæk, Sønderjylland, forventer ejer, Anders Sørensen, at høsten af ribs kan starte om en god uges tid.

- De ser rigtig fornuftige ud, siger Anders Sørensen. Buskene er syv-otte år gamle, og det er den alder, hvor buskene leverer de bedste udbytter.

Prisen for ribs er meget dårlig, men på Vibegaard høstes og sælges de alligevel, så de ikke går til spilde, fortæller Anders Sørensen.

Han håber, priserne ændrer sig, inden buskene bliver for gamle. Buskene kan blive helt op til 16-20 år, da de er ret resistente overfor sygdomme.

Ribsene bliver både solgt til vinproducenter og industrien. På Vibegaard producerer de blandt andet saft af deres egne ribs og andre bær.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.