Det er glædeligt: Tæl til ti før du sprøjter mod glimmerbøsser

Uegn På Spidsen: Der er i dag blevet noget længere imellem sprøjtning mod glimmerbøsser end før i tiden. Det skyldes flere ting - og må siges at være en positiv udvikling, skriver ugens klummeskribent på Mark.

I rapsdyrkningen truer mange farer, og der er rigtig meget, man kan sprøjte imod, hvis man vil bekæmpe alle de lurende farer - nemlig 7-11 sprøjtninger mod skadedyr og 3-5 mod svampe.

Det skal man selvfølgelig ikke - og derfor må man prioritere og vælge sine sprøjtninger med omhu. Ellers koster det for dyrt på bundlinjen.

Derfor er det glædeligt, at der i dag er blevet noget længere imellem sprøjtninger mod glimmerbøsser, end der var før i tiden, hvor det...

Er du allerede abonnent? Så klik på login


Vil du læse mere?

Artiklen er forbeholdt vores abonnenter på magasinet Mark.
Prøv et online abonnement i 30 dage og læs videre inden for få minutter.
Prøv 30 dage for 30 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.