Det er i alles interesse at vide om biostimulanter virker

Ugen på Spidsen: Fælles for mange af de biostimulanter der markedsføres i Danmark er, at vi mangler uvildige forsøg, der viser, at der kan opnås en bedre bundlinje ved at bruge dem under danske forhold. Det skal der laves om på, hvis biostimulanter skal have et stort gennembrud i Danmark, mener denne uges klummeskribent på Mark.

Biostimulanter bliver helt sikkert en vigtig del af fremtidens landbrug.

De store multinationale firmaer har i den grad intensiveret forskningen og udviklingen af biologiske produkter, som kan styrke og stimulere afgrødernes vækst eller forebygge sygdomme og stress.

Det er positivt.

Dels fordi vi ser ind i en fremtid med begrænset adgang til kemi, dels fordi biostimulanterne kan give et skub i den rigtige retning i den grønne omstilling af landbruget.

Derfor er det i...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.