Eksperten: Lavt proteinindhold kan ikke løses gennem sortsvalg

Ny rapport er brugbar både for landbruget og for politikerne.

»Det stagnerede udbytte og det faldende proteinindhold i kornet gennem de seneste 20 år har kostet landbruget dyrt. Med de nuværende kornpriser betyder et fald på et procentpoint protein i kernerne en værdiforringelse af kornet på fire kroner pr. hkg. Derfor er det af stor værdi, at vi nu har fået kortlagt, hvor stor betydning forskellige faktorer har for proteinindholdet i kornet,« siger Leif Knudsen, chefkonsulent hos Seges.

Han tilføjer, at det er vigtigt at understrege, at...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.