Esben Lunde giver Konservative en begmand
Den nye miljø- og fødevareminister afviser at lave en tillægspakke til landbrugspakken, men afviser ikke kvælstofreducerende tiltag i den kommende naturpakke.

Esben Lunde Larsen afviser De Konservatives krav om at få en tillægspakke til landbrugspakken. Det skriver Jyllands-Posten.

"Helt overordnet skal De Konservative ikke gøre sig nogen forhåbning om en tillægspakke," siger Esben Lunde Larsen til avisen.

Dog lader han en dør stå på klem for Konservative. De kan gøre deres krav gældende i forhandlingerne om den kommende naturpakke, siger han.

"I fald Det Konservative Folkeparti måtte have ønsker til kvælstofreducerende tiltag som en del af naturpakken, må de præsentere dem der. Det vil jeg se konstruktivt på, ligesom jeg vil se på forslag, der måtte komme fra Liberal Alliance og Dansk Folkeparti," siger Esben Lunde Larsen til avisen.

Ny minister: Dem lytter jeg mest til Fredag 4. marts 2016 · 15:56

Miljøordfører Mette Abildgaard (K) siger, at budgetrammen skal øges fra de planlagte 89 mio. kr., hvis der skal kvælstofreducerende tiltag ind i naturpakken.

Ministeren vil ikke love ekstra midler.

Samtidig bejler de røde partier til Konservative om at lave en tillægspakke til landbrugspakken sammen med dem.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.