Europæiske hvedepriser står i vadested
Den europæiske møllehvede fortsætter den sidelæns bevægelse i et snævert interval mellem 200 og 206 euro pr. ton

Møllehveden fortsætter den sidelæns bevægelse i et snævert interval mellem 200 og 206 euro pr. ton, som prisen nu har cirklet indenfor den seneste måned.

Det er forventet, at prisen stiger, men det lader altså vente på sig, rapporterer Jyske Markets i dagens afgrødekommentar.

Priserne på Sortehavshveden er i perioden gået højere i takt med en styrket rubel, men den russiske hvede har været så billig, at det først er nu det begynder at få betydning for konkurrenceevnen. En fortsættelse af dette billede er nødvendigt, for at understøtte efterspørgslen og dermed priserne i EU og USA.

I et andet verdenshjørne, Australien, har Rabobank sænket deres forventninger til den australske eksport til 8,6 mio. tons – langt under de 13 mio. tons, som estimatet fra USDA lyder på.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.