Første år med grønne bønner hos Axel Månsson

Grønne bønner er afhængige af varme. Det giver ekstra arbejdsgange i foråret.

Hos Axel Månsson er det første år de dyrker økologiske, grønne bønner,efter de har overtaget brandet, og leveringskontrakterne, fra Skiftekær Økologi.

- Der har ikke haft nogen decideret testproduktion af bønnerne, da kontrakterne allerede var aktuelle fra i år, siger Dorrit Andersen, RootConsult, konsulent hos Axel Månsson.

Hun fortæller dog, at det er gået godt.

- Udbyttet er fint, og der leveres de mængder, der skal. Peter Bay Knudsen, Skiftekær Økologi, har suppleret med erfaringer og gode tips.

Dorrit Andersen fortæller, at grønne bønner er afhængige af varme. Det giver ekstra arbejdsgange i foråret, da de tidligt såede bønner skal dækkes. Den danske sommer viser sig til gengæld fra sin gode side, hvilket giver rigtig fine dyrkningsforhold.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.