Første hurtige MI-afskubbervogne i brug

Nygaard Maskin- og Anlægsservice har fået MI’s første eksemplarer af MI Express afskubbervogne til brug i græsset.

Nygaard Maskin- og Anlægsservice ved Christian Bonde fik til første slæt leveret to MI Express-afskubbervogne på 40 kubimeter fra Jysk Maskincenter. Vognene har en aflæssetid på cirka 45 sekunder og er de første MI Express vogne, der er blevet leveret med vejeceller nogensinde.

»Med vejeceller på vognene slipper vi for at køre over en brovægt for at kunne tilbyde kunderne nøjagtige udbyttemålinger ned på markniveau,« fortæller Christian Bonde om købet af de nye vogne.

Nygaard Maskin- og Anlægsservice fik i første omgang to vogne, men besluttede sig under første slæt for at købe endnu en MI Express-afskubbervogn. Vognene skal køre sammen med maskinstationens Fendt-traktorer og er i den anledning blevet malet Fendt-grønne. Under høsten skal vognene ligeledes transportere korn.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.