Flot så- og gyllevejr i weekenden
Solen skinner videre i weekenden.

Foråret er på vej til danskerne. Også i weekenden, hvor de milde temperaturer og solstrålerne fortsætter, fortæller vagthavende hos DMI Anja Bodholt.

- Dagene starter ud med skyer og en del tåge, men så vil solen tage over efterhånden som dagen skrider frem. Sådan har vejret jo været i noget tid, men det fortsætter altså weekenden igennem, siger hun.

- Det er sådan set klassisk forårsvejr. Der kommer ikke så meget vind, men temperaturerne vil ligge mellem fem og ti grader.

- Vi har haft flotte dage på det seneste, det bliver ikke nødvendigvis helt lige så flot i weekenden, men der kommer sol, så hvis man har lyst til at gå i haven, så bliver der da mulighed for det, siger hun.

Vinden kommer i weekenden til at tage til fra vest, så temperaturerne vil være højest i de østlige dele af landet.

- Der bliver nok ikke den helt store forskel, men det kan mærkes lidt på temperaturerne, siger Anja Bodholt.

/ritzau/

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.