Fortæl om din bedste idé - og vind en rejse, mobiltelefoner og Cat Boots

Vær med i konkurrencen om læsernes bedste ideer.

Du kender det godt: Der er noget, der kan gøres bedre. Noget der kan gøres billigere, lettere, hurtigere, smartere eller måske mere sikkert.

Deltag her

Du tænker over det, og en dag gør du alvor af tankerne.

Du ændrer en maskine. Du forbedrer en metode, en proces, en arbejdsgang eller organiserer noget på en ny og smart måde. Eller måske du selv fremstiller den dingenot, som du synes er alt for dyr at købe ind. Der er mange muligheder. Og det behøver ikke være raketvidenskab.

Har du realiseret sådan en ide, som andre kan få glæde af at kende, så kan du vinde et rejsegavekort på 6.000 kr. eller en af de andre flotte præmier i LandbrugsAvisens nye konkurrence: Idéjagten.

Konkurrence: Idéjagten. Hovedpræmie: rejsegavekort, 2. pr. CAT Phone S40, 3. Pr. CAT Phone S30

Bedre beskrivelse - større chance

Det eneste, du skal gøre, er at sende billeder og en fyldig beskrivelse af din gode idé ind til LandbrugsAvisen. Jo flere billeder, og jo bedre du beskriver ideen, jo større er din chance for at vinde en af de flotte præmier.

Konkurrencen starter allerede i dag og løber i de kommende seks uger. Sidste chance for at deltage er 13. december.

Alle kan indsende ideer. Både opfinderen selv, men også andre som bare vil pege på en god idé som en ven, kollega eller måske en arbejdsgiver har fundet på.

Hver uge trækker vi lod om en ugepræmie blandt alle indsendte ideer. Ugepræmierne går til indsenderen af ideen. Ugepræmien er et par af de klassiske Caterpillar-boots.

Fredag 18. december offentliggøres den endelige vinder af konkurrencen sammen med konkurrencens nummer 2 og 3. De indsendte idéer bedømmes af en dommerkomite bestående af seks af LandbrugsAvisens erfarne fagjournalister.

1., 2. og 3. præmien tilfalder opfinderne af idéerne.

Ugevinderne offentliggøres hver mandag på landbrugsavisen.dk. De tre endelige vindere af idékonkurrencen offentliggøres i LandbrugsAvisen 18. december 2015.

Idéen skal overholde gældende love og regler, herunder om arbejdsmiljø og sikkerhed, og den må ikke være sat i kommerciel produktion.

Deltag i konkurrencen/indstil en du kender

 

Du kan læse mere om konkurrencereglerne her.

Faktaboks

Idéjagten

  • Beskriv din gode idé med ord og billeder, ved at udfylde formularen her.
  • Send ind og vind.
  1. præmie: Rejsegavekort på 6.000 kr.
  2. præmie: CAT Phone S40
  3. præmie: CAT Phote S30
  • Ugepræmier i seks uger: Caterpillar boots

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.