Frøfirma opruster på fodergræsser
Fodergræsspecialist Carsten Holmgaard er ansat som produktchef for fodergræs.

Barenbrug har ansat fodergræsspecialist Carsten Holmgaard som produktchef for fodergræs i Danmark. Han får ansvaret for at udvikle relationerne med landmænd, konsulenter og forhandlere i Danmark. Med den nyoprettede stilling vil virksomheden opruste på det danske marked.

Carsten Holmgaard har over 20 års erfaring fra det danske marked for fodergræs. Han er uddannet landbrugstekniker og har været ansat i flere salgsstillinger inden for landbrugssektoren, i de seneste 10 år hos frøforhandleren Linds AS.

»Frøblandinger af høj kvalitet og kendskab til, hvad disse blandinger kan anvendes til på bedriften, er i mine øjne meget vigtige for den moderne landmand. Målet med mit arbejde er at tilføre mælkeproducenterne merværdi ved at forsyne dem med relevante produkter og relevant viden, der kan øge indtjeningen i både stald og mark,« forklarer Carsten Holmgaard.

Barenbrug GreenSpirit græsfrø forhandles på det danske marked af Linds AS. Eksempler på Barenbrug-blandinger i Danmark er GreenSpirit Struktur med NutriFibre, en blanding med blødbladet strandsvingel, højtydende alm. rajgræs og hvidkløver.

Barenbrug Danmark er en del af Royal Barenbrug Group, en familieejet virksomhed, hvis kerneaktiviteter er græsfrøproduktion, forædling og international markedsføring af frø til plænegræs, fodergræs og kløver. Med 715 ansatte og 29 afdelinger i 19 lande fordelt på seks kontinenter har Barenbrug været verdens førende græsfrøproducent i over 110 år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.