Garant-gylleteknik til Danmark

Rytter Maskiner har netop indledt et samarbejde med den tyske producent Garant.

Rytter Maskiner ved Randers har netop indledt et nyt samarbejde med den tyske producent Garant om markedsføring af virksomhedens gylleteknik i Danmark.

»Garant henvendte sig selv til os, og jeg er sikker på, at det bliver et spændende samarbejde,« siger indehaver af Rytter Maskiner, Bjarne Rytter, der netop har fået forhandlet aftalen på plads.

Garant laver gyllevogne på en, to, tre og fire aksler samt svanehals gyllevogne fra en til tre aksler - og dertil selvkørende maskiner med tre eller fire aksler, ligesom der også kan leveres tanke til Claas saddletraktorer på 16 kubikmeter.

»Gyllevognene på tre og fire aksler samt de selvkørende kan leveres med dogwalk, som formindsker kørespor,« siger Bjarne Rytter.

Programmet omfatter også tilbehør som slæbeslanger og slæbesko, sortjordsnedfældere, både med tænder og tallerkner samt græsmarksnedfældere.

Fabrikken producerer cirka 650 gyllevogne om året og er markedsledende i Tyskland. Den første gyllevogn fra Garant blev produceret i 1967.

Emneord gylle

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.