Hækkerup i Hjørring: Nu gøder vi mere

Hjørring tog hul på den første dyrskuedag ved at gøre status på valget.

»En ting ligger fast: Nu kommer vi til at gøde mere. Det har vi ventet på, og vi arbejder videre med at holde den nye regering fast på de løfter, VKO-partierne kom med før valget.«

Sådan sagde direktør i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup, da hun var med til at åbne Hjørring Dyrskue.

»Vi har VKO-partiernes løfte om 16 konkrete punkter, der skal forbedres for landbruget. Det er bakket op af Liberal Alliance. Nu er vores opgave i første omgang, at holde politikerne fast på deres løfter. Men vi er fyldt med håb,« sagde Karen Hækkerup.

Et budskab, der gik rent ind hos mange af de landmænd, der deltager i dyskuet. Landbruget omkring Limfjorden er truet på grund af begrænsninger i udledningen på omkring halvdelen af bedrifterne, sagde Landbonord-formand Niels Salling.

»Vi har et ønske til den nye regering: Lad være med at lukke 50 procent af landbrugene ved at kræve skrappe begrænsninger i udledningerne,« sagde Niels Vestergaard Salling.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.