Hør landmændenes ultimative høsthits

Vi har samlet landmændenes favorit høstsange i en spilleliste - hør den og kom med flere forslag.

Landbrugsavisen.dk besluttede sig for, at samle de "Ultimative høsthits". På Facebook kom mange med forslag.

Vi takker for forslagene - som vi har samlet her.

Listen spænder bredt over både danske og udenlandske kunstnere - herunder blandt andet poppede Sys Bjerre, et disco-nummer fra Bee Gees og lidt rap fra Kidd. 

Dog er det rock og metal, der er mest at finde af på listen.  Her kan man nemlig både høre AC/DC, Nephew, Metallica, Volbeat, Bruce Springsteen og mange andre.

Mangler oplagte sange? Skriv det i en kommentar nederst.

Spillelisten er at finde herunder eller ved at søge på "Ultimative Høsthits" på Spotify.

Hestekræfter

Et af de lidt nyere numre på listen er Major Lazer og Ellie Gouldings "Powerful", som helt bestemt også passer til de mange maskiners kræfter:

Kom i form

Et nummer, der ville passe perfekt til mental træning til turen ud til marken, er nok Survivors ikoniske nummer "Eye of the Tiger". Også kendt fra Rocky-filmene, hvor Sylvester Stallone træner til sangen.

Lonesome Rider

Volbeat og Sara Blackwood har også lavet et nummer, som mange nok kan relatere til, når de sidder i en af høstmaskinerne: 

Harvester-sang

Og så slutter vi lige af med et nummer, der desværre ikke var tilgængeligt på Spotify, men som selvfølgelig skal deles alligevel: 

Mangler vi nogen numre?  Skriv en kommentar med dem - så sørger vi for, at de kommer på listen. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.