Sponsoreret af Gjensidige
Høsten i børnehøjde: Landmanden arbejder og bander
Høsten er en dejlig tid fyldt med gode stunder, også for de mindste, og derfor har Gjensidige bedt børnene fra Svalebækgård børnehave om at fortælle om høsten set i børnehøjde.

Børnene kommer på prøve i denne uge, da de bliver spurgt om, hvad en landmand er.

”Var det ikke dem, der blev skabt først af Gud?”

Sådan lyder et af de kloge svar fra børnene i Gjensidiges børnepanel. Og selvom høsten først og fremmest er en glad begivenhed, der samler flere generationer, naboer og venner, gælder det om at være godt forberedt, når de små er med i marken.

I forbindelse med Gjensidiges større kampagne om sikkerhed i høsten, har vi i år fokus på de børn, som i disse dage er med i marken. For høsten skal helst være skadefri, så alle kan gå sikkert gennem den ellers glade periode. Se alle de søde svar fra Gjensidiges børnepanel her.

Har du har styr på høstsikkerheden? Tjek din viden i Gjensidiges høstquiz. Så kan du deltage i lodtrækningen om en super sej DJI Phantom 3 Advanced drone til en værdi af 6.000 kr.
Prøv quizzen her.

Her kan du også gratis downloade bogen ”Landbrugsliv” fyldt med gode råd til et sikkert landbrug – året rundt.

Klik og se de tidligere videoer hvor børnene fortæller om høsten generelt, og hvad vi egentlig høster på marken

Emneord Gjensidige, video

Sponsoreret af Gjensidige

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.