Har du plads til flere sukkerroer i markplanen i 2020 - så se her
For 2020 er der tegnet kontrakt på flere hektar med sukkerroer end sidste år. Nordic Sugar vil dog gerne øge arealet yderligere.

"Da kontrakt-tegningen sluttede 1. august, havde vi opnået en stigning i den tegnede mængde i forhold til sidste år. Men vil kan godt bruge 2.000 hektar mere".

Sådan siger Bo Secher, chefkonsulent hos Nordic Sugar.

Han tilføjer, at der i 2019 bliver dyrket sukkerroer på godt 29.000 hektar i Danmark.

Det er dog mindre end de ca. 33.000 hektar med sukkerroer, der skal til for, at de to fabrikker i Nakskov og Nykøbing Falster kan køre med fuld kapacitet og dermed udnyttes økonomisk optimalt.

Arealet med sukkerroer skal op Lørdag 24. august 2019 · 00:00

Derfor vil Nordic Sugar gerne tegne kontrakt for 2.000 hektar mere end, det der på nuværende tidspunkt er tegnet kontrakt på.

"Vi har besluttet at genåbne tegningen, og opfordrer nye sukkerroedyrkere og vores nuværende dyrkere om at se markplanen igennem en gang til", siger Bo Secher.

Han tilføjer, at E-contracting ikke kan åbnes igen. Derfor skal landmænd, som vil tegne en kontrakt på nuværende tidspunkt, kontakte Agricentret.

Bo Secher understreger, at der ikke vil blive ændret i de kontraktvilkårene, der er gældende for de sukkerroer, som der er tegnet kontrakt på før 1. august.

Emneord PLUS

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.