Har du planlagt investeringer? Bestil snart, da corona kan øge leveringstiden på maskinerne

Hvis du går og overvejer nye investeringer her i vinter, så skal du ikke vente for længe med at bestille dem. I hvert fald ikke, hvis du har brug for dem allerede i foråret. Sådan lyder et af de tre aktuelle konsulentråd på Netop Nu siden i det nye Magasinet MARK, der udkommer 1. december.

»Vinteren er højsæson for maskininvesteringer, og det er vigtigt, at man har en velovervejet og langsigtet strategi. Man skal stille sig selv det spørgsmål, hvor bedriften er om fem år. Vil der være udvikling eller status quo - og hvad vil man få brug for. Hvis man kun tænker på, hvilke maskiner man mangler her og nu, kommer man hurtigt til at lave fejlinvesteringer«, siger maskinkonsulent Søren Geert-Jørgensen fra VKST.

Man skal især overveje, hvordan sædskiftet ser ud om fem år, hvilke ønsker man har til det, og hvilke maskiner der skal til.
»Er man i tvivl om kapaciteten på en ny maskine, skal man se på, om merinvesteringen kan give kroner på bundlinjen. Det kan maskiner, der giver en større rettidseffekt, f.eks. mejetærsker, sprøjte eller såmaskime - men ikke traktor og jordbearbejdningsredskaber«, siger Søren Geert-Jørgensen.

Læs flere aktuelle konsulentråd i december-udgaven af Magasinet MARK, som udkommer 1. december.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.