Hold øje med snegle i stubben
Selvom der på nuværende tidspunkt er markant færre snegle, end ved samme tid sidste år, skal man holde godt øje med snegle og snegleæg forud for etableringen af vintersæden, mener ugens klummeskribent på Mark Plus.
Tørken har hæmmet både parringen og æglægningen hos sneglene. Men æggene er mere robuste over for udtørring end sneglene. Derfor skal man allerede inden såning tjekke, om der er snegle, så man kan være klar med bekæmpelse i forbindelse med såningen. Det gælder især på marker med ’fugtige’ forfrugter så som vinterraps, frøgræs, kløvergræs og lignende afgrøder, hvor der er fugtige forhold i bunden af afgrøden. Der er ingen tvivl om, at tørken ikke har bekommet sneglene vel, og at behovet...
Du har desværre ikke adgang til denne artikel, endnu…

Få adgang til Mark+ for 139 kr/md.

Tilmeld dig Mark+

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.