Hvede får pristæsk i USA efter afgrøderapport

Fredag udkom det amerikanske landbrugsministerium USDA med den seneste kvartalsrapport med status for afgrødelagrene pr. 1. september, og det giver pristæsk til hveden.

Således faldt vårhveden i Minneapolis med knap 4 procent og vinterhveden i Chicago faldt med 1,5 procent efter offentliggørelse af rapporten, rapporterer Jyske Markets.

Kvartalsrapporten sætter hvedelagrene i USA pr. 1. september til 2,25 mia. bushels mod forventet 2,20 mia. bushels. Tilsvarende er vårhvedeproduktionen sat til 416 mio. bushels mod forventet 384 mio. bushels.

DLG: Forvent kun lille stigning i kornpriserne på kort sigtMark Onsdag 20. september 2017 · 12:47

Majslagrene sættes til 2,295 mia. bushels mod forventet 2,34 mia. bushels. Også sojalagrene landede lavere end forventet med 301 mio. bushels mod forventet 339 mio. bushels.

Jyske Markets vurderer, at rapporten ikke kommer til at sende priserne for ovennævnte afgrøder i en afgørende ny retning.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.