Jeg blev rystet af klimadebat: Selvfølgelig kan landbruget levere - og med sorte tal

Ugen på Spidsen: Det er sagt før. Landbruget er en del af løsningen på klimakrisen. Kunsten bliver, at få Danmark gjort til et foregangsland, så den grønne omstilling giver sorte tal på bundlinjen i både statskassen og ude på den enkelte bedrift. På Plantekongres 2023 var det tydeligt, at ikke alle løsninger lever op til den målsætning, skriver ugens klummeskribent på Mark.

To dages plantekongres i Herning kan noget.

Efter to års fravær kunne mere end 1.600 deltagere glæde sig over to dage med et festfyrværkeri af alt den nyeste viden inden for planteavl samt hyggeligt og givende samvær med gode fagfæller.

Alle har helt sikkert fået noget med fra kongressen. Men der er vidt forskelligt, hvad der har gjort størst indtryk på den enkelte. Det er noget af det fantastiske ved sådanne faglige sammenkomster.

Det kan både kan være noget nyt fagligt,...

Er du allerede abonnent? Så klik på login


Køb adgang til denne artikel

Prøv Mark digitalt nu

Oven i får du:
  • Fuld adgang til Mark universet
  • Mark som e-magasin
  • Ugentlige nyhedsbreve fra Mark
Download vores app på App Store og Google Play - LandbrugsMedierne
Prøv Mark digital

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.