Populært markprogram kan nu sende data direkte til John Deere-traktoren

Datalogisk er nu klar med direkte dataforbindelse mellem Næsgaard Mark og John Deere Operations Center, som skal give nemmere håndtering og brug af data.

Datalogisk lancerer nu en integrationsløsning, som giver mulighed for at sende data fra Næsgaard Mark programmet direkte til John Deere Operations Center.

Det betyder, at landmanden selv kan sende information videre ud til de enkelte køretøjer. Det er en forbindelse, som hjælper landmanden på flere måder, skriver Datalogisk i en pressemeddelelse.

- Vi har gjort det nemmere for vores brugere at anvende data fra Næsgaard Mark i John Deere traktoren, fortæller Per Andersen fra Datalogisk og han forsætter:

- Det er en del af vores strategi at udvikle moduler og systemer, som med en direkte forbindelse kan interagere med de øvrige programmer, landmanden bruger for at optimere sin bedrift. 

Målet for Datalogisk er at reducere processen og gøre det mindre omstændigt at bruge data fra Næsgaards løsninger i eksterne systemer.

Det ikke bare letter landmandens arbejde og giver overblik, det skaber også en god basis for at markdata bruges optimalt i det praktiske arbejde, fremhæver firmaet.

Datalogisk anbefaler fx at bruge funktionen Arbejdssedler i Næsgaard til at holde styr på opgaver og behandlinger i marken, og derefter sende filen til John Deere Operations Center, og landmanden er så klar til at udføre opgaven, herunder blandt andet sprøjtninger og gødningstildeling, forklarer Per Andersen.

Han påpeger, at det på den måde bliver nemmere at udføre det, som er planlagt, og dermed også at opfylde kravene til den lovpligtige sprøjtejournal og undgå fejl i udførelsen af arbejdsopgaver.

Ifølge Datalogiske er der en række fordele ved brug af John Deere integrationsmoduler, som omfatter:   Direkte forbindelse er lig med ingen brug af usb-nøgle fra pc’en til traktoren. Det er nemt at bruge funktionen Næsgaard Arbejdssedler. Du får en korrekt sprøjtejournal. Midler herunder planteværn, gødninger og udsæd bliver automatisk oprettet i John Deere. Du undgår fejl i udførelsen af arbejdsopgaver. Du sparer tid og får overblik.

Datalogisk tilbyder også en direkte dataudveksling med Claas Telematics software, som gør det muligt at trække udbyttedata/-kort fra mejetærskeren direkte ind i Næsgaard Markkort.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.