Kuhn udvider Espro-familien med firemeters version
Franske Kuhn er aktuel med ny firemeters Espro. Gødningsplacering kommer senere.

Kuhn, som i forvejen tilbyder den store såmaskine, Espro 6000 RC, kommer nu med en firemeters version af den samme model, nemlig Kuhn Espro 4000 R. På den store 6000 kom versionen med gødningsplacering med lidt forsinkelse, og det samme kommer til at gælde Espro 4000.

»Vi efterspørger selvfølgelig en fire meters Espro med gødningsudstyr. Den er på vej, og vi har allerede den første preserie på vej hjem, som skal ud at køre til efteråret. Vi forventer, at den vil være klar til salg til foråret 2018,« siger produktchef hos MI, Maskinhandler Indkøbsringen, Per Rasmussen.

Maskinekspert: Her kan landmanden konkurrere med maskinstationenMark 12. marts · 10:07

Men foreløbig kommer Espro i den fire meters single-version med de samme detaljer som seks meter maskinen, dvs. at den også er med hydraulisk opklap for en smal vejtransport.

»Vi oplever større og større efterspørgsel på maskiner, der højst er tre meter brede under vejtransport,« siger Per Rasmussen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.