LandboNord giver digital julegave til alle planteavlere

Årsmødet i LandboNords PlanteRådgivning er i år blevet digitalt. Det betyder, at samtlige planteavlere nu har muligheden for gratis at klikke sig ind og blive opdateret på ti aktuelle problemstillinger i marken.

Det spirer med viden og initiativ i LandboNords PlanteRådgivning.

Derfor blev der tænkt alternativt, da det stod klart, at årsmødet i PlanteRådgivningen ikke kunne afholdes i sin traditionelle form med fysisk fremmøde.

"Med et hold af engagerede rådgivere og en bunke af viden fra vores forsøg i marken, så lå det lige til højrebenet at producere ti videoer med nogle af de emner, som interesserer den moderne planteavler.

Det er blevet til ti videoer med emner som ukrudtsbekæmpelse, økonomi og resultater fra vores omfattende forsøgsarbejde", siger chefkonsulent i LandboNords PlanteRådgivning, Søren Greve Olesen.

Udover de ti faglige indlæg, er der også en beretning fra PlanteRådgivningens formand Hans Chr. Holst og Søren Greve Olesen.

Her debatterer de blandt andet årets høst, den politiske situation og perspektiverne for 2021. 

www.LandboNord.dk/planter er alle interesserede velkomne til at kigge forbi og blive opdateret.
 

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.