LandbrugsAvisen.dk: Kan du lide vores nye hjemmeside...

LandbrugsAvisen.dk er trukket i nye klæder. Falder du over noget, der ikke virker, så send en mail eller skriv i kommentarfeltet til denne artikel.

Vi håber, I kan lide vores nye landbrugsavisen.dk

 Vi er meget glade for siden og utrolig stolte af at være gået i luften med en hjemmeside, der giver endnu mere plads til nyhederne, bedre mulighed for at prioritere nyhederne, flottere billeder og ikke mindst præsenteret i en flot indpakning.

Selvfølgelig er der stadig nogle små udfordringer - som I, vores læsere, er gode til at melde ind, og som vi løbende prøver at løse.

Det er et stort projekt at relancere en hjemmeside af denne størrelse på en ny platform, og vi må derfor også erkende, at nogle funktioner endnu ikke virker helt efter hensigten. Det retter vi nu op på, så hurtigt vi kan.

Vi har konstateret, at nogle nyheder bliver vist lige lovligt meget i den indlejrede ”teaser” i artiklerne. Derudover arbejder vi på højtryk på at få vores artikelarkiv med mere end 150.000 artikler overført til den nye hjemmeside.

Vi prøver at rette diverse liste-fejl, hvor for listen driller eller hvor den simpelthen ikke virker. Alt dette sker sideløbende med, at vi fortsat opdaterer landbrugsavisen.dk med friske nyheder.

Vi håber I har forståelse for denne proces og har tålmodighed lidt endnu. Vi er meget tæt på målet og håber også, I kan mærke dette.

Skulle du falde over noget, der ikke virker, så må du meget gerne sende os en mail på net@landbrugsavisen.dk eller give en kommentar til denne artikel.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.