Landbrugsstyrelsen åbner ekstra områder for målrettede efterafgrøder

Landbrugsstyrelsen har åbnet for yderligere 58 ID15-områder i anden ansøgningsrunde af målrettede efterafgrøder. Derudover er en fejl i fællesskemaet rettet.

Landbrugsstyrelsen har netop åbnet for 58 ID15-områder i anden ansøgningsrunde, som i første omgang ikke var sat op til at åbne i forhold til kystvandsindsatsen.

Det oplyser Landbrugsstyrelsen i en pressemeddelelse.

"Vi er blevet opmærksomme på, at 58 ID15-områder, der åbnede til grundvand i runde 1, ikke har været sat op til at åbne i forhold til kystvandsindsatsen, som de skulle, når grundvandsindsatsen var sikret. Det har vi rettet op på nu, så der nu kan søges i de 58 ID15-områder", skriver Landbrugsstyrelsen i meddelelsen.

rettet fejl i fællesskemaet

Foruden at have tilføjet en lang række nye områder, har Landbrugsstyrelsen rettet en fejl i Fællesskemaet i visning af ID15-numre på et antal marker.

"Derudover har vi konstateret, at et antal marker ikke har fået et ID15-nummer på ansøgningssiden i Fællesskemaet. Det har vi også rettet op på, så det nu er muligt at søge tilskud til disse marker."

Listen kan trækkes i Tast selv-service over målrettede efterafgrøder, hvor det er muligt at se ledige og ansøgte hektar i de enkelte kystvandoplande og ID15-områder.

Listen er nu opdateret i forhold til de ekstra 58 ID15-områder, som åbnede for kystvand i runde 2. De 58 områder var endvidere indarbejdet i det kort, som styrelsen offentliggjorde omkring anden runde af målrettede efterafgrøder den 26. februar 2018.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.