Macron-sejr sender markederne i plus
Pilen peger op på markederne her fra mandag morgen.

Søndagens afgørelse på det franske præsidentvalg med sejr til Emmanuel Macron har sendt et lettelsens suk gennem finansmarkederne, og pilen peger op på markederne her fra mandag morgen. Også de asiatiske aktier  reagerede positivt med stigninger på et par procent i nattens handel, beretter Jyske Markets.

"Et lettelsens suk flyder fra morgenstunden igennem finansmarkedet efter gårsdagens franske valgsejr til Macron," skriver Jyske Markets.

I fredagens marked endte majs og hvede med stigninger på både Matif og Chicago-børsen med udsigt til ustadigt vejr i USA i den kommende uge. Dette kommer i halen af et voldsomt snevejr i en række amerikanske hvedestater i forrige weekend.

Snechok i USA kan koste 2,5 mio. ton hvede - stort hop i hvedeprisenMark Tirsdag 2. maj 2017 · 09:50

Onsdag udgiver det amerikanske landbrugsministerium, USDA, denne måneds Wasde-rapport med blandt estimater på produktion og efterspørgsel.

Resultatet i Frankrig er et ja til en midter-søgende og EU-venlig leder af Frankrig, Emmanuel Macron. Udfordringerne er dog ikke ovre for Frankrig endnu, noterer Jyske Markets. I juni venter parlamentsvalget, og resultatet vil få afgørende betydning for, i hvilken grad Macron formår at få sin politik vedtaget.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.