Man kan selv gøre meget for at klimasikre sin jord imod skybrud

Under sidste uges skybrud faldt der op mod 84 millimeter regn på to timer på Djursland. Det gav store skyllerender og tilslemning i nysåede marker - som måske kunne være undgået, mener konsulent.

Klimaforskere har længe advaret om, at fremtiden byder på voldsommere og mere ekstremt vejr og meget mere regn og skybrud. Det har vi allerede oplevet i år med ekstrem tørke, store mængder regn, storm og ikke mindst masser af skybrud. Det seneste skybrud kom i sidste uge - og var usædvanligt voldsomt i et skråt bælte henover Jylland.

Kurt Dahl Pedersen, som er planteavlskonsulent i Djursland Landboforening, fortæller, at Djursland var et af de områder, der var hårdt ramt af skybruddet...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.