Mark: US-dollars ligner en død sild
Dollaren ligner en død sild med de nye politiske vinde.

Af Jens Schjerning, analytiker, Agrocura

I går kom den private jobrapport (ADP) for USA, hvilket er to dage før den officielle arbejdsmarkedsrapport.

ADP overrasker helt vildt positivt med 246.000 personer i arbejde i januar mod forventet 165.000 personer, og det er samtidigt en stor fremgang i forhold til sidste månedstal på 151.000 personer. Det tegner således godt for den store rapport i morgen.

Der ligger allerede en forventning om fremgang i arbejdsmarkedsrapporten fra decembers lidt skuffende tal på 156.000 personer til 175.000 personer i januar.

USA leverede desuden flotte nye ISM tal, som også steg mere ventet til indeks 56,0. Markedet havde regnet med en fremgang fra 54,7 til 55,0. ISM er et stort erhvervstillidsindeks som har 50 som skillelinje. Ligger tallet over, som her endda pænt, så understøtter det fremgang i økonomien.

Bedre kan det næsten ikke blive, men dollaren steg kun meget kortvarigt herpå.

Det viser, at dollaren pt. er en død sild. Der er ingen kræfter mere. Spekulanterne løber også ud af dollaren.

Vores positive billede på dollaren har taget en drejning, og hvis 2017 bliver et skuffende år på dollaren udviklingen, ja så skal prognoserne desværre revurderes for 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.