Nu kan du udveksle data mellem Claas-mejetærsker og Næsgaard Markkort

Som noget nyt kan Claas-mejetærskeren nu udveksle data med Næsgaard Markkortprogram.

Til dette års høst er dataudveksling mellem Næsgaard og softwaren i Claas-mejetærskere en realitet.

Det oplyser Datalogisk i en pressemeddelelse.

Det betyder for dig som landmand, at du fra Næsgaard Markkort kan downloade mejetærskerens udbyttedata og gemme dem direkte i kortprogrammet. 

"Vi er glade og spændte på, hvordan denne funktion tages imod og bruges derude," fortæller it-konsulent Per Andersen fra Datalogisk og fortsætter:

"Det vil helt sikkert være lettere for landmanden, når alle markdata ligger i ét og samme program, også når det gælder det opfølgende arbejde."

Styr på kolleger og lager med Næsgaard Mobile app 

Datalogisk gør også opmærksom på appen Næsgaard Mobile

Under høsten har du som landmand ofte flere kolleger end ellers, og viden om hvor de befinder sig i marken kan forbedre og optimere samarbejdet - og i sidste ende høsten.

Du kan få viden om dine kollegers position samt dele din egen med ’Hvor er min kornvogn’ i Næsgaard Mobile. Der er tale om en sporingsfunktion, som via mobiltelefonens gps viser, hvor i marken du befinder dig. 

"Sidder du f.eks. i mejetærskeren og har brug for at vide, hvor kornvognen befinder sig – eller omvendt – så har du via sporingsfunktionen den præcise oplysning direkte på din mobiltelefon, og sidder du indendørs, kan du følge køretøjernes position og har mulighed for at koordinere kørslen," forklarer Per Andersen og fortsætter:

"Det giver gode forudsætninger for et rigtig godt samarbejde og en optimal kørsel." 

Med appen er det også muligt at få styr på hvad, hvor og hvor meget er der høstet på et givent tidspunkt, og hvad der ligger på lager?

Med Næsgaard Mobile og Afgrødelager-funktionen kan landmand og kolleger løbende under hele høsten registrere og dokumentere afgrøderne direkte på mobilen. Der er ikke tal eller afgrøder, der bliver glemt, og det er slut med ubrugelige skøn. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.