Nu også populær landmands-app til iPhones
Så er FarmTracking også klar til landmænd med iPhones

FarmTracking Free er hurtigt blevet et populært program, som landmænd med Android-telefoner har haft glæde af siden sidste forår.

Seges har netop udsendt en ny FarmTracking Free APP for iOS styresystemet, så nu er det også muligt for landmænd med iPhones og iPads at få adgang til programmet.
 
Med FarmTracking Free er det muligt at markere sten, dræn, ukrudt med mere på din telefon eller tablet. Alle data gemmes i Dansk Mark Database, så du senere kan hente dem frem i Mark Online eller på FarmTracking enheden.
 
FarmTracking Free, der er gratis, kan downloades fra App Store og Google Play. Login til FarmTracking er det samme som til Landmand.dk. Har du spørgsmål eller brug for hjælp er du velkommen til at kontakte SEGES på 70155015.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.