Ny Honda-ATV med elgear kan opleves i Roskilde

På Roskilde Dyrskue kan man for første gang i Danmark se den nye Honda TRX 250TE Recon med elgear.

Den nye Honda TRX 250TE Recon med elgear, der er en udbygning af den eksisterende Honda 250, kan opleves for første gang i Danmark på Roskilde Dyrskue første weekend i juni.

I modelbetegnelsen står »T« for tohjulstræk og »E« for elgear.

Med elgear trykker man blot på en knap for at skifte gear, fortæller Kim Rasmussen fra Rødkilde ATV, der er en del af Rødkilde Gods.

»Der er ingen kobling, og det gør den utrolig let at køre for alle aldersgrupper, samtidig med at den er rigtig sjov at køre,« siger Kim Rasmussen i en pressemeddelelse.

Elgearet er et Honda-patent fra 1999. Det gør samtidig, at Honda 250TE Recon ikke har nogen gummiremme i transmissionen. Ifølge forhandleren gør det Honda 250TE Recon velegnet til tunge træk, ligesom man undgår skift af afbrændte remme.

Rødkilde har stand 116 på Roskilde Dyrskue. Udsalgsprisen angives til39.000 kr. ekls. moms.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.