Nye glyphosat-regler vil skubbe ekstra gang i spotsprøjtning

Ugen På Spidsen: Spotsprøjtning kommer til at slå an "big time" i planteavlen - og en faktor, der sandsynligvis vil komme til at skubbe på, er de nye regler for glyphosat, vurderer ugens klummeskribent på Mark.

Der er efterhånden rimeligt godt styr på graduering af gødning, vækstregulering, svampemidler og udsædsmængde. Teknikken fungerer, og rigtig mange landmænd har kastet sig over præcisionsjordbrug i de senere år, ikke mindst godt hjulpet på vej af tilskudsmuligheder til investeringer i det dyre og avancerede grej.

Den næste store udfordring inden for præcisionsjordbrug er ukrudtsbekæmpelsen, hvor der i modsætning til ovenstående gradueringsteknologier er virkelig gode muligheder for at...

Vil du læse videre?


Få fuld adgang til vores digitale univers. Alle artikler, alle podcasts og alle videoer.

Prøv 30 dage for 29 kr.

Herefter 98 kr./mdr. - ingen binding.

Ja tak - 30 dage til 29 kr.

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.