Oplæg med Clement Kjersgaard hitter på Plantekongressen

Tilmeldingerne til årets Plantekongres strømmer ind i disse dage. Og med god grund, for efter tirsdag den 7. januar stiger prisen med et gebyr på 300 kr.

Et kig i tilmeldingerne viser, hvad der ser ud til at hitte på årets kongres. Session 60 med Clement Kjersgaard er den mest populære session. Han stiller skarpt på faktorer, som får betydning for fremtidens vilkår.

Undervejs vil han udfordre Torben Hansen, formand for Landbrug & Fødevarer, Planteproduktion og Troels Toft, sektordirektør for Seges, Planter med et par direkte spørgsmål.

Mange vil høre om klima og jord

To sessioner om veje til at klimaneutralt landbrug har også mange tilmeldte. Her debatterer blandt andre Niels Peter Nørring, klimadirektør, Landbrug & Fødevarer, Jens Elbæk, afdelingschef, Seges og Jørgen E. Olesen, Aarhus Universitet om, hvad der skal til for at gøre landbruget klimaneutralt.

Også interessen for jord og jordbearbejdning er stor. Således er der to sessioner om Conservation Agriculture (CA) i top 10.

Top 10-sessioner

(målt i tilmeldinger pr. 3. januar 2020)

1. De næste 25 års verdenshistorie (session 60)

2. Veje til et klimaneutralt landbrug (session 7 og 15)

3. Rodvækst (session 73)

4. Kulstoflagring i landbrugsjord (session 55)

5. Nytænkning i planteproduktionen (session 84)

6. Betydning af Conservation Agriculture for N-udnyttelse, jordfrugtbarhed m.m. (session 12)

7. Increasing soil-C by increasing use of nitrogen (session 20)

8. Etablering af efterafgrøder i forskellige egne (session 71)

9. Perspektiver i EU’s landbrugspolitik 2021-27 (session 42)

10. Danske dyrkningserfaringer ved overgang til Conservation Agriculture (session 36)

Plantekongressen holdes i Herning Kongrescenter den 14.-15. januar 2020. Se programmet og tilmeld dig på www.plantekongres.dk.

Emneord Plantekongres 2020

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.