Overraskende løsning: Hold varmen, når du spuler dræn

Det kan være koldt og træls at stå udenfor i vinterkulden, når der skal spules dræn. Men det har en landmand fundet en løsning på.

Bjarne K. Nielsen, selvstændig landmand fra Brovst, gider ikke stå i sne og slud, når han skal spule dræn. Derfor har han installeret et bakkamera på spulearmen.

”Med et bakkamera på spulearmen kan jeg sidde i traktoren og høre P3 samtidig med, at jeg kan se om vandet flyder, som det skal”, fortæller Bjarne K. Nielsen til LandboNords Planterådgivning.

Bakkameraet har Bjarne K. Nielsen placeret på armen, så det filmer nedad på rørene.

"Det kræver en fjernbetjening på spuleren, så kan man styre det indenfor i traktoren," forklarer Bjarne K. Nielsen, og fortsætter:

”Man skal kunne reagere hurtigt, når der sker en forhindring”, konkluderer ham.

”Det er en hel anden verden at kunne styre spulearmen indefra”, synes Bjarne K. Nielsen, som varmt anbefaler andre landmænd at installere et bakkamera, hvis også de er trætte af at fryse.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.