Patriotisk Selskab lokker fremtidens rådgivere med mentorforløb
Hos Patriotisk Selskab har man opstartet seks mentorforløb med studerende fra Københavns Universitet. Det er en værdifuld investering i fremtiden, udtaler direktør Christian H. Vesterager.

Rådgivningsvirksomheden Patriotisk Selskab har tidligere haft svært ved at rekruttere nye medarbejdere til planteavlsafdelingen. Det løser de nu via en mentor ordning.

Formålet er at give de studerende en forsmag på hvad der venter dem og samtidig etablere en god kontakt til de fremtidige landbrugsrådgivere.

Direktør hos Patriotisk Selskab, Christian H. Vesterager, mener, at Patriotisk Selskab bør investere i fremtiden – altså de nye rådgivere.

Succes for ny type landbrugsledere Torsdag 3. december 2015 · 13:26

”Vores medarbejdere ligger inde med masser af værdifuld viden, og det er en evig udfordring at give denne videre, så den kan bevares, samtidig med at vi også skal have nye kompetencer ind og dermed udvikle os som virksomhed,” siger Christian H. Vesterager i en pressemeddelelse.

De seks mentees er hovedsageligt agronomstuderende, de fleste med en planteavlsfaglige uddannelser og Patriotisk Selskab håber derfor på at der er en ny medarbejder eller to gemt blandt dem. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.